Novi Sad
21.01.2015.
17:17 > 17:20
Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Bačke iz Bačke Palanke rezultatom 2:1 u drugoj pripremnoj utakmici, odigranoj u FC "Vujadin Boškov" u Veterniku.
  • 21.01.2015 21:37
    Uz svo nepostovanje
    Ako tebe ne zanima kako teku pripreme voljenog kluba ti nemoj ni citati.
    Imas zurnal, prepun je sjajnih vesti o tome sta su doruckovali i kakvu su stolicu imali anonimusi iz blizanaca, pa uzivaj u vestima.
  • 21.01.2015 20:07
    Uz svo poštovanje
    Voše,ovo i nije baš neka vest za ponos i diku.Sasvim obična utakmica i bilo bi jadno da ju je Voša izgubila.A vest ne zaslužuje da bude na sajtu jer i nije neka vest od značaja.Da ne bude zabune navijam za Vojvodinu od kad znam za sebe ali eto fudbal nam je na tako niskim granama kao nikad pa i ovakve utakmice budu vest mada to ne zaslužuju.Voleo bihda je drugačije ali nije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna